Birte

Na een internationale, economische studie afgerond te hebben, werkte ik een aantal jaren voor verschillende Nederlandse en Internationale bedrijven. Na de geboorte van mijn kinderen werd mijn passie voor zwangerschap en bevalling (opnieuw) gewekt! In 2010 volgde ik de Nederlandse Doula Opleiding te Utrecht. Gelijkertijd volgde ik de opleidingen zwangerschapsmassage en docent babymassage. Vanaf juni 2011 werkzaam in mijn eigen praktijk waarin ik sindsdien al veel cliënten heb mogen begeleiden. Vanuit  passie voor mijn vak, steeds gedreven mijn kennis verder te verdiepen, ben ik inmiddels begonnen met de studie verloskunde aan de Verloskunde Academie te Amsterdam. Ook werkzaam als docente voor de Opleiding tot Doula in Utrecht

Naast Nederlands spreek ik de talen Engels en Duits vloeiend. Tijdens diverse thuis,- en ziekenhuisbevallingen, begeleidingen van watergeboortes, meerlingszwangerschappen en het begeleiden van alleenstaande moeders, heb ik veel ervaring op mogen doen!

In mijn begeleidingstrajecten ben ik zeer betrokken, hartelijk en warm en handel altijd vanuit respect en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor mijn cliënten. 

 

Tel: 06 39 50 50 89

info@allaboutbirth.nl
 

 

 

Nog geen afbeelding geselecteerd